Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 34/36

Undertøysett fra Áhkká

Undertrøye i mykt, fukttransporterende funksjonsmateriale med tight passform og 4-veisstretch. Lett børstet innside som varmer godt. Høy krage og glidelås med hakebeskyttelse. Myke flatlocksømmer minsker risikoen for gnissing. Lengde ca. 65 cm i str 34/36.
Materialet har en unik S.Café-behandling, hvor man bruker gjenvunnet kaffegrut gjennom en patentert prosess. Gjennom denne unike prosessen får materialet svært gode pusteegenskaper, og det tørker også raskt, beskytter mot UV-stråler og motvirker dårlig lukt. Plagget i seg selv lukter selvsagt ikke. I tillegg til å ha de unike egenskapene, er S.Café et godt miljøvalg.

Produktet består av gjenvunnet polyester som er brukt for å redusere mengden avfall og ressursforbruk. Den vanligste råvarekilden til gjenvunnet polyester er gamle, brukte PET-flasker.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

  • Utførelse: Trikot
  • Passform: Regular
  • Ytterstoff: 80% Polyester, 20% Elastan

Artikkelnummer: 7004945-02-3436

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale