Treningstights fra Áhkká

Trekkingtights fra kolleksjonen áhkká by Renata, den ultimate trekkingtightsen i myk, stretchet og hurtigtørkende trikot med vannavvisende overflate. På knær og rumpe har tightsen vanntette, slitesterke forsterkninger i et elastisk cordurastoff. Bred elastisk linning med innvendig snor. Lomme på venstre ben for mobil eller kompass. Myke, flate sømmer reduserer risikoen for gnissing.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Trikot
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Vanntett
  • Ytterstoff: 65% Polyamid, 35% Elastan
  • Midje: Normal midje
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7005923-01-3436

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer