Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36

Skallbukser fra Áhkká

Funksjonell trekkingbukse i vevd, smidig og slitesterk kvalitet med 4-veisstretch som gir herlig bevegelsesfrihet når du er ute i naturen. Stoffet er vannavvisende.
Linningen har regulerbar vidde med to innvendige strikkspensler med knapp. Silikonbånd på innsiden av linningen gjør at buksen sitter bra på plass. To trykknapper og gylf med glidelås. To sidelommer og to benlommer med glidelås. Formsydde knær. Glidelås med isydd kile i benkantene som også reguleres med elastisk snor med stopper nederst. Indre benlengde ca. 82 cm i str 36.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Passform: Slim
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7011764-03-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale