Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 36

Parkas fra Áhkká

Skallparkas Renata Ajadallet fra áhkká holder vind og fukt ute samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Parkasen har avtagbar nederdel med glidelås og kan brukes både som parkas, jakke eller skalljakke. Ufôret. Du tilpasser lagene under jakken etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur. 3 1/2-lags konstruksjon med vanntett ytterstoff áphiTec 10.7, 10 000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapet for å holde vind og fukt ute. Ytterstoffet har mekanisk stretch for økt komfort og bevegelighet.
Avtagbar hette med elastisk snor og stoppere. Høy krage med børstet polyester på innsiden. Lukkes med glidelås og beskyttende vindstolpe med borrelås. Ergonomisk forhåndsformede ermer og justerbare ermekanter med borrelåsspensler. Nederdelen kan tas av med vanntett glidelås rundt. To lommer med glidelås. Som lang parkas kan den også justeres i nederkanten med snor og stoppere. Total lengde ca. 97 cm i str M, med avtatt underdel ca. 64 cm i str M.

Produktet består av gjenvunnet polyester som er brukt for å redusere mengden avfall og ressursforbruk.
Den vanligste råvarekilden til gjenvunnet polyester er gamle, brukte PET-flasker.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Passform: Regular
  • Funksjon: Vanntett
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7004961-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale