Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 36

Skallbukser fra Áhkká

Robust skallbukse fra áhkká med alle funksjoner du kan tenkes å trenge. Bukse funker til alle utendørsaktiviteter, og kan brukes lenge. Slitesterkt stoff med toveisstretch for optimal bevegelsesfrihet. Skallbuksen fungerer som en ytterste værbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under buksen etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur.

3-lags konstruksjon (fôr laminert sammen med ytterstoff og áphiTec-membran) i áphiTec10.7, 10 000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede. Justerbar midje med borrelåsspensler på utsiden og knappestrikk på innsiden. Lukkes med to trykknapper og borrelås. Silikonbånd på innsiden av linningen holder buksen på plass. Glidelås i gylfen. Vanntette toveisglidelåser løper langs sidene på bena, noe som gir bevegelsesfrihet og gjør buksen lett å ta av og på. Formsydde knær og snølås i benkantene. Justerbare benkanter med trykknapper. En benlomme med vanntette glidelåser. Indre benlengde ca. 78 cm i str 36.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluerte stoffer (PFC) og dermed mer miljøvennlig enn behandlinger basert på PFC. Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Funksjon: Vanntett
  • Ytterstoff: 95% Polyamid, 5% Elastan
  • Midje: Normal midje
  • Vannsøyle: 10 000 mm

Artikkelnummer: 7007159-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale