Regnbukser fra Áhkká

Skallbukse Renata 3L Pant Shell fra áhkká er en robust skallbukse med alle de funksjoner du kan tenkes å trenge. Funker til alle outdooraktiviteter, og er en pålitelig skallbukse som kan brukes lenge. Skallbuksen fungerer som en ytterste værbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under buksen etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur.

I 3-lags konstruksjon (fôr laminert sammen med ytterstoff og áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10 000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 7000 g/m2/24h. Vevd i toveisstretch med tapede sømmer. Buksen lukkes med to trykknapper og innvendig borrelåslukking. Gylf med glidelås. Dobbel borrelåslukking i sidene. Justerbar midjevidde med strikk og knapp på innsiden. Børstet polyester på innsiden av linningen bak samt silikonbånd (antigli). Vanntette toveisglidelåser som løper langs sidene på bena med mulighet for å åpne dem helt, noe som gir bevegelsesfrihet og gjør buksen lett å ta av og på. Forbøyde knær. Forsterket stoff og snølås i benkantene. Justerbare benkanter med borrelåslukking. En benlomme foran med vanntett glidelås. Indre benlengde ca. 84 cm.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom enorme strabaser elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaring fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i áhkká by renata en kolleksjon laget for å takle en eventyrlig hverdag. Renata er den første svenske kvinnen som har gjennomført The Seven summits . På denne reisen har Renata designet en egen kolleksjon, áhkká by Renata, som hun har brukt under deler av det store eventyret.

Denne buksen har en vannavvisende behandling som er mildere mot miljøet og uten tilsatte perfluorerte emner (PFC), noe som gjør at du kan trenge å reaktivere impregneringen om du merker at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling.  Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Utførelse: Vevd
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Vanntett
 • Indre benlengde: 85.0
 • Ytterstoff: 95% Polyamid, 5% Elastan
 • Midje: Normal midje
 • Vannsøyle: 10 000 mm

Artikkelnummer: 1062572-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

 • Karakter 5 av 5

  Som forventet!

  Var ute etter ei bukse jeg lettvint kunne trekke utenpå vanlige inneklær. Denne passet perfekt,…

  strikkekjerring — 2019-12-26