Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 34/36

Undertøysett fra Áhkká

Longs i mykt, fukttransporterende funksjonsmateriale med tight passform og 4-veisstretch. Lett børstet innside som varmer godt. Myke flatlocksømmer minsker risikoen for gnissing. Indre benlengde ca. 73 cm i str 34/36.
Materialet har en unik S.Café-behandling, hvor man bruker gjenvunnet kaffegrut gjennom en patentert prosess. Gjennom denne unike prosessen får materialet svært gode pusteegenskaper, og det tørker også raskt, beskytter mot UV-stråler og motvirker dårlig lukt. Plagget i seg selv lukter selvsagt ikke. I tillegg til å ha de unike egenskapene, er S.Café et godt miljøvalg.

Produktet består av gjenvunnet polyester som er brukt for å redusere mengden avfall og ressursforbruk. Den vanligste råvarekilden til gjenvunnet polyester er gamle, brukte PET-flasker.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

  • Utførelse: Trikot
  • Passform: Regular
  • Ytterstoff: 80% Polyester, 20% Elastan
  • Midje: Normal midje

Artikkelnummer: 7004946-02-3840

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale