Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 36

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

Vattert, multifunksjonell jakke i tidløs design med mange bruksområder. Nederdelen er avtagbar og kan brukes separat som et skjørt eller skjerf.
Vannavvisende ytterstoff av gjenvunnet polyester av MóurráFill, et lett og mykt materiale av gjenvunnet polyester med utmerkede varmende egenskaper.
Avtagbar hette. Høy krage med børstet polyester på innsiden for økt komfort. Lukkes med glidelås og trykknapper. To lommer med glidelås og skjulte ermekanter i trikot med tommelhull. Snor med stoppere i nederkanten. Nederdelen på jakken kan trekkes sammen med snor inne i lommene.
Snor også i nederkanten. Når nederdelen brukes som skjørt skal det snus opp ned og knappes i midjen, vidden kan justeres med hjelp av snoren.
Lengde 95 cm, med avtatt nederdel 60 cm i str M.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom enorme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Ytterstoff: 100% Polyester

Artikkelnummer: 7004962-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale