Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 36

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

Vattert, multifunksjonell jakke i tidløs design med mange bruksområder. Nederdelen er avtagbar og kan brukes separat som et skjørt eller skjerf.
Vannavvisende ytterstoff av gjenvunnet polyester av MóurráFill, et lett og mykt materiale av gjenvunnet polyester med utmerkede varmende egenskaper.
Avtagbar hette. Høy krage med børstet polyester på innsiden for økt komfort. Lukkes med glidelås og trykknapper. To lommer med glidelås og skjulte ermekanter i trikot med tommelhull. Snor med stoppere i nederkanten. Nederdelen på jakken kan trekkes sammen med snor inne i lommene.
Snor også i nederkanten. Når nederdelen brukes som skjørt skal det snus opp ned og knappes i midjen, vidden kan justeres med hjelp av snoren.
Lengde 95 cm, med avtatt nederdel 60 cm i str M.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom enorme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Ytterstoff: 100% Polyester

Artikkelnummer: 7004962-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale