Modellen er 181 cm høy og har på seg størrelse 38

Yttervester fra Áhkká

En lett dunvest i feminin modell som kan brukes om høsten/våren over en fleecegenser som et forsterkningsplagg og/eller varmeplagg. Om vinteren brukes den som et varmende plagg under f.eks. en skalljakke. Mykt og lett fyll av dun og fjær med svært god varmeisolering. Paneler i stretchtrikot i sidene og elastiske båndkanter rundt ermeåpningene, noe som gir deg økt bevegelsesfrihet og komfort. Høy krage med børstet polyester på innsiden. Skråstilt glidelås som ikke gnager mot haken og gir økt komfort. Lomme i sidene med glidelås. Snor med stoppere i nederkanten justerer vidden. Lengde ca. 59 cm i str 36.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

áhkká bruker ikke dun som er håndplukket fra levende fugler. Ytterstoffet består av gjenvunnet polyester som er brukt for å redusere mengden avfall og ressursforbruk.

Dunvesten har en vannavvisende behandling som er miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må aktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Designer: Hellen Brunnberg
  • Fyll: 90% Dun, 10% Fjær
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7006480-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale