Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 36

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

En smidig, quiltet lettvektsdunjakke fra áhkká by Renata. Matt, vevd ytterstoff og fyll av dun og fjær med svært god varmeisolering. Fill power 600-650.
Avtagbar hette som har snøring med stoppere. Høy krage med myk, børstet polyester på innsiden. Glidelås som er skråstilt for å ikke gnisse mot haken. Elastisk båndkant i erme- og nederkant. To lommer med glidelås samt to åpne innerlommer. Lengde ca. 69 cm i str 36.
Jakken passer til å knappes inn i skalljakken fra áhkká by Renata med artikkelnummer 7013482.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Áhkká bruker ikke dun som er håndplukket fra levende fugler.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Fyll: 90% Dun, 10% Fjær
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyamid
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7013485-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale