Senger & madrasser til barnerommet fra Troll

En ‘bedside crib', eller sideseng som den også kalles, er en smart første seng til din nyfødte baby. Fordelen med en sideseng er at du kan ha barnet nært om natten, noe som f.eks. gjør det enklere når barnet skal mates eller skiftes på. Mange opplever også en trygghet i at barn og voksne kan samsove uten å dele seng og sovested.
En bedsidecrib fungerer også utmerket for deg som har dårlig plass og ønsker en fleksibel miniseng. Takket være hjulene kan du enkelt rulle sengen dit du trenger den, både dag og natt.
Denne sengen av bjørk er malt med vannbasert maling i en lys grå farge, og har sengebunn som er heve og senkbar i totalt ti ulike nivåer (se mål nedenfor). Dermed kan det tilpasses perfekt etter høyden på foreldrenes seng. Langsiden har en funksjon som kalles ‘dropside', og kan felles til halve. For å gjøre det nødvendige - av sikkerhetsmessige årsaker - et tohåndsgrep hvor du utfører to momenter samtidig. Det fungerer også å både trykke og løfte/senke for å endre posisjon på langsiden.

OBS! Iht. nye sikkerhetsforskrifter kan sengen kun benyttes som sideseng inntil voksenseng når disse er festet i hverandre med medfølgende festesystem. Husk også at den fellbare siden (dropside) i nedfelt posisjon ikke skal være høyere enn voksensengens madrass.

Madrass medfølger ikke.

Viktig om sikkerhet:
Forlat aldri babyen uten tilsyn når langsiden er nedfelt/åpen. Langsiden skal være oppe/lukket også når du sover ved siden av.

Sørg også for å bytte seng så fort barnet kan bevege seg og dra seg opp. Når barnet kan sitte, stå på knær eller rise seg, kan ikke sengen lenger brukes.

Skal ikke benyttes som sideseng uten medfølgende sikkerhetsbånd. Disse skal monteres mellom voksenseng og babyseng iht. beskrivelse. Obs! Passer kun til voksenseng med ramme.

For samtlige senger på hjul kan det, selv om hjulene er i låst posisjon, være glatt på gulvet slik at sengen sklir vekk. Du bør derfor benytte et teppe under hjulene for økt sikkerhet.

Det er en markering ved den ene kortsiden som viser tillatt maks høyde for madrass. Av sikkerhetsmessige årsaker er det viktig at madrassen ikke er høyere enn denne markeringen.

- Størrelse lengde: 95,5 cm, bredde 46 cm, høyde 75-89cm (+ 6 cm med hjul)
- Madrassmål lengde 89 cm, bredde 40 cm (maks tykkelse 5 cm)
- Madrasshøyder: Kan festet ved voksenseng med høyde fra 59 cm-74 cm (uten hjul) + 6 cm med hjul. Du velger mellom ti ulike nivåer.
- Materiale: Bjørk
- Overflatebehandling: Vannbasert miljøvennlig svenskprodusert lakk

Artikkelnummer: 1645280

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale