Skalljakker fra Studio Total Active

Skalljakke 3-Layer Shell Jacket fra Studio Total Active. Skalljakke med 3-lagskonstruksjon hvor ytterstoffet er laminert sammen med en membran og fôr som er vann- og vindtett samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Alle sømmer er teipede for at vann ikke skal trenge inn i sømmene, og gjør jakken helt vanntett. 5000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 5000 g/m2/24h. Normal passform. Ytterstoffet har mekanisk stretch for økt komfort og bevegelighet.

Jakken har hette med elastisk snøring og stoppere, samt høy krage med børstet polyester på innsiden. Jakken lukkes med vanntett glidelås. Ergonomisk formsydde ermer og justerbare ermekanter med borrelåsspensler. En brystlomme og to sidelommer som alle er vanntette. Jakken er ufôret og har ingen innerlommer.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Passform: Regular
  • Funksjon: Vanntett
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vannsøyle: 5000 mm

Artikkelnummer: 7013467-02-XXS

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale