Det er viktig å feire de spesielle anledningene i livet – og holde fast ved seremonier som bryllup, dåp, eksamensfester og ball. De fyller livene våre med minner som vi har med oss for alltid. I år ser livet litt annerledes ut. Vi må feire på andre måter enn vi hadde tenkt, men vi kan fortsatt feire. Til sesongen har vi æren av å presentere et feststemt samarbeid som vi er svært stolte over. Selam Fessahaye er designeren som har verden for sine føtter. En ‘selfmade’ kreatør som står for kreativitet, mangfold og mote – ting som vi på Ellos syns er viktige.

Selam har ikke bare skapt fire fantastiske festplagg, men også stylet hele kampanjen, hvor du kan bli inspirert av vårt brede utvalg av festklær. Vi er også utrolig glade for at talentfulle Sabina Ddumba er modell – den samlede kvinnekraften og kreativiteten i denne kampanjen er det vi brenner for. Så sørg for å feire livets forskjellige anledninger litt ekstra akkurat nå – det er vi virkelig verdt.

Fashion for all by Selam Fessahaye

Selam er designeren som vi på Ellos har fått æren av å samarbeide med til alle vårens og sommerens feststemte anledninger. Samarbeidet startet allerede tidligere i år, da vi sammen stylet Sabina Ddumba i en fantastisk haute couture-kjole til Elle-gallaen. Nå har den kjolen gitt inspirasjon til fire unike plagg, spesielt designet for Ellos.

Det betyr veldig mye for oss på Ellos at vi har fått sjansen til å gjøre dette sammen med Selam – en internasjonalt anerkjent designer som er på vei til å slå ut vingene, og fly over hele verden. Vi er så stolte over å få bringe Selams unike formspråk og fantastiske design til kundene våre, for vi syns at vakker og nyskapende design tilhører alle.
Ha på deg et plagg signert Selam – vi garanterer at du blir festens midtpunkt!

Som designer skaper jeg som regel showpieces og gallakjoler for eksklusive, unike anledninger. Derfor er det helt fantastisk gøy at jeg, sammen med Ellos, har fått muligheten til å skape noe lignende for et større publikum.

Selam Fessahaye

Less is more – la vårens vakre tekstiler og duse fargeskala tale når du kler deg til fest. Legg til en ‘statementpiece’ – et par øredobber, en ring eller et praktfullt halskjede. Simply stylish!

Ellos

Shop occasion wear