Det startet med et hotellrom. Et løfte om noe tidløst som eksisterer utenfor – eller kanskje parallelt med – hverdagen. Alt som finnes her er nytraktet kaffe, sprø, fylte croissanter og endeløse dager omgitt av frihet.

#Staycation

Varemerket Staycation symboliserer alt det et hotellopphold innebærer. Følelsen av enkel eleganse kapsles inn i den nye kolleksjonen med alt fra tapeter til dekor. Denne historien startet med et hotellrom. Vi skriver den inn i hjemmet.

Boutique spotting

I et lite boutiquehotell mellom Gamla Stan og Södermalm i Stockholm finnes et helt eventyr som vi vil ta med oss hjem. Så vi lot Hanna MW og Sania Claus Demina gjøre nettopp det. Bli inspirert av deres hotellopphold, og la boutiquefølelsen flytte inn hjemme hos deg. Gå til @ellosofficial hvis du vil se hele deres ‘Boutique-spotting’.

Alle avbrudd i hverdagen etterlater avtrykk. La de bli til spor, ledetråder som finner veien inn i hjemmet og avslører en enkel tilværelse.

...

If walls could talk…

I forbindelse med kolleksjonen, lanserer vi våre første Staycation-tapeter. Med elegante mønstre og fargekombinasjoner tilfører de hjemmet det lille ekstra.

...

Win a room for two

Vinn en hotellnatt for to på Hotell Frantz i Stockholm, og skap din egen boutiquefortelling. Gå inn på vår Instagram-profil @ellosofficial for å få vite mer!

...

More boutique spotting at