Made by Women

Made by women

Made by Women er akkurat det det høres ut som – kampanjer laget av kvinner for kvinner. Vi vil løfte frem alle fantastiske kvinner der ute og la dem fortelle sine historier – autentiske historier der ulike stemmer får være med og bli hørt. Her kan dere få med dere Molly Sandéns historie. Molly er sanger, låtskriver og artist. Hun er en kvinnes stemme – for alle kvinners skyld.Kroppsidealene i dag er altfor snevre og unyanserte. Vi skal vel speile hele menneskeheten? Jeg vil se alle slags kropper.

Ni år. Så gammel var Molly første gang hun fikk høre at kroppen hennes var feil. At den ikke lå innenfor den kurven som var normalen. Der og da begynte hun å slåss mot kroppen. En kamp som skulle vare i mange år. Hun prøvde å passe inn, å få den til å forme seg etter normen for hvordan en kropp skulle se ut. Men da hun var 24 år, besteg hun Kilimanjaro, og det var da hun sluttet fred med kroppen. Hun følte seg takknemlig for lungene og musklene sine – for kroppen som bar henne helt til toppen av fjellet. Der og da besteg hun ikke bare Kilimanjaro, men også sitt eget selvbilde. Endelig kunne hun kjenne kroppen fra innsiden i stedet for å bare se på utsiden. Kroppen er ikke et smykke som andre skal se på. Kroppen er et verktøy som den som bor inni, skal bruke etter beste evne. Molly er et forbilde for mange unge kvinner i sitt yrke som artist, som entreprenør og som menneske.

Made by women

Jeg har ingen negative tanker om andre kvinners utseende – hvorfor skal folk da ha det om meg? Vi er alle kvinner.

#equallywomen – for alle kropper, for alle kvinner

Made by Women

Hver kvinne har en historie å fortelle. Med livssituasjoner og visdom som kan gi gjenklang hos andre og som andre kan kjenne seg igjen i. Det at vi kjenner igjen oss selv i andre, gjør at vi kan relatere til hverandre. Det er inkluderende. Derfor retter vi nå søkelyset mot ulike kvinner med sine ulike stemmer og ulike livssituasjoner. Vi lar kvinnenes stemmer høres – for alle kvinners skyld. Klikk deg videre her, og les mer om kvinnene vi har valgt å løfte frem denne gangen."Gå med mig"

Hør på Molly Sandéns tolkning av
Ellos’ låt "Walk with me"