#In collaboration with Linda-Marie Nilsson

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Linda-Marie Nilsson er tilbake i et nytt samarbeid med Ellos. Hun har latt seg inspirere av kvinnene rundt seg og livets små og store øyeblikk, og resultatet er en eksklusiv kolleksjon med fargerike kjoler. Feminine former kombineres med luftig enkelhet i et romantisk uttrykk. Bli inspirert av kampanjen, og shopp Linda-Maries kolleksjon her!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie er en svensk forfatter og kreativ skaper. Hun driver Instagram-kontoen @lindamariie med over 100 000 følgere. Her pepper hun følgerne med positive budskap om kvinnekroppen, og gir herlige glimt fra hverdagen. I samarbeid med oss på Ellos har Linda-Marie lagt varme og personlighet til en eksklusiv og fargerik kjolekolleksjon.

For meg er det viktig at plaggene tilpasser seg etter kroppen som bærer dem, ikke at kroppen skal måtte tilpasse seg etter plagget. Derfor er alle kjolene elastiske, enten gjennom hele plagget eller i partier. De har ingen glidelåser som kan være vanskelige eller mindre pene, men er myke og komfortable.

Jeg vil at kjolene skal få være med og forgylle arrangementene vi har måttet utsette den siste tiden, men som vi endelig kan nyte igjen! Høytidelige dager som konfirmasjon og sankthans, men også øyeblikkene i hverdagen som vi har savnet. Som en date eller en middag med venner.

I min forrige kolleksjon kalte jeg opp tre av kjolene etter meg. Jeg ville at alle som fikk hjem en kjole også skulle få med seg en liten bit av meg. Derfor er det så morsomt at kjolen Linda-Marie får være med igjen! Ingela og Kristina er mellomnavnene til moren min – hun er min største inspirasjon og forbilde. Så ville jeg gi en gave til tre andre kvinner som inspirerer meg, og som jeg elsker – min svigermor Ulla og mine to første forbilder på sosiale medier, og nå også venner, Sara Songbird og Felicia Bergström.

Kjole Linda-Marie
Kjole Linda-Marie 499 NOK
Kjole Felicia 699 NOK
Kjole Felicia
Kjole Felicia 699 NOKMade by women

Maxikjole Ulla
Maxikjole Ulla 799 NOK

Made by Linda-Marie

Ellos Collection - Kjole Linda-Marie

Ellos Collection Kjole Linda-Marie

499 NOK
Ellos Collection - Kjole Felicia

Ellos Collection Kjole Felicia

699 NOK

Flere farger

Ellos Collection - Kjole Kristina

Ellos Collection Kjole Kristina

799 NOK
Ellos Collection - Kjole Felicia

Ellos Collection Kjole Felicia

699 NOK

Flere farger

Ellos Collection - Maxikjole Ulla

Ellos Collection Maxikjole Ulla

799 NOK

Du har sett 5 av 5 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok av Linda-Maries kolleksjon, anbefaler vi at du sjekker ut vårt øvrige sortiment. Hos oss finner du alltid sesongens hotteste trender og nyheter.