Vi tar med jevne mellomrom inn inspiratorer og kreatører i våre kampanjer og kolleksjoner. Linda-Marie har, sammen med oss på Ellos, designet en kolleksjon med occasion-kjoler, sko og øredobber til alle sommerens feiringer. Som bonus finnes det også en sløyfe for å matche inn de dresskledte. Denne kolleksjonen er en hyllest til kjærligheten, til kroppen og til alle stunder som er verdt å feire.

Kjole Sanna
Kjole Sanna 539 NOK
We adore dresses - for every bridesmaid

Skal du i bryllup eller kanskje på en annen stor fest i sommer? Leter du etter den perfekte kjolen? Linda-Marie Nilsson saves the day med sin kolleksjon i designsamarbeid med oss på Ellos. Kolleksjonen går fra størrelse 34/36 til 58/60 – her finnes det noe for de aller fleste.

Maxikjole Evelina 899 NOK

Maxikjole Evelina 899 NOK

Maxikjole Alexandra 999 NOK

Made by Linda-Marie

Linda-Marie Nilsson er en kroppspositiv influencer og forfatter med over 130 000 følgere på Instagram. Siden hun selv skal gifte seg i sommer, er dette en kolleksjon som er laget med nettopp bryllup som inspirasjon. Feire livet og kjærligheten med en kjole!

  • Ellos Collection Kjole Sanna

    539 NOK
    Opprinnelig pris 899 NOK
  • Ellos Collection Maxikjole Alexandra

    999 NOK
  • Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

    499 NOK
  • Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

    499 NOK
Kjole Jamie
Kjole Jamie 359 NOK
Kjole Jamie 359 NOK

Inspirasjonen bak kolleksjonen er egentlig bare ett eneste ord: Kjærlighet. Jeg ville at hvert plagg, smykke og sko skal få det til å sitre i brystet av kjærlighet. At de kan gi deg, du som skal på fest eller i bryllup – som gjest eller brudepike – litt ekstra mot til å våge. Våge å ta plass, danse som om ingen ser på og våge å føle deg som den vakreste i hele verden. Jeg er ekstra stolt og glad over at kjolene slippes i ALLE Ellos’ størrelser – fra 34/36 til 58/60. For vi fortjener alle å få skinne.

Det føles fortsatt helt uvirkelig at jeg snart skal gifte meg med mitt livs kjærlighet. Jeg er nervøs samtidig som jeg kjenner meg så rolig i kroppen. Vi har vært veldig enige i hvordan vi vil at festen og vielsen skal være helt fra første dag, og det føles som at alle brikker begynner å falle på plass for vårt drømmebryllup. Vi vil ha det både vakkert, men også veldig morsomt med mye humor og overraskelser! Dessuten skal brudepikene ha på seg hver sin vakre kjole fra min egen kolleksjon, og jeg gleder meg skikkelig til å få se dem på mine beste venner.

Blondekjole Frida-Linn
Blondekjole Frida-Linn 499 NOK
Kjole Melinda
Kjole Melinda 799 NOK

Kolleksjonen betyr utrolig mye for meg. Jeg har hele livet drømt om å bli inkludert, å få være velkommen og telles med. Ventet på å få se noen som meg i annonsene, i reklamene, med klær som passer min kropp. Det er så utrolig at jeg for tredje året på rad får stå her, med alle mine valker, groper og alt det som aldri var velkomment noen steder tidligere, med min tredje kolleksjon som jeg både har designet og selv er modell for. Og det føles så fint at den jeg ventet hele livet på å få se var… Meg selv.


#weadorelinda-marie

Linda-Marie Nilsson     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

499 NOK

+1 farge

Ellos Collection Kjole Melinda

799 NOK

Ellos Shoes Sandaletter Zezze Lace

419 NOK 599 NOK

Ellos Collection Maxikjole Evelina

899 NOK

+1 farge

Ellos Collection Maxikjole Evelina

899 NOK

+1 farge

Ellos Collection Øredobber Linda-Marie

249 NOK

Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

499 NOK

+1 farge

Ellos Collection Maxikjole Alexandra

999 NOK

Ellos Collection Kjole Sanna

539 NOK
Opprinnelig pris 899 NOK

Ellos Collection Kjole Jamie

300 NOK
Opprinnelig pris 599 NOK

+1 farge

Ellos Collection Kjole Jamie

359 NOK
Opprinnelig pris 599 NOK

+1 farge

Du har sett 11 av 11 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Linda-Maries kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.