#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Sammen med oss på Ellos har Johanna Toftby igjen designet en kolleksjon med vakre kjoler. Her blandes vakre detaljer med feminine silhuetter som forgyller den kommende sommeren.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby er blogger, entreprenør, kreatør og forfatter av to bøker – «30 om dagen: en livsresa» og «Middag hos mig». Sammen med oss på Ellos har Johanna igjen designet vakre kjoler som passer perfekt til alle sommerens festlige anledninger.

@johannatoftby

Det aller viktigste for meg var at kjolene skulle føles komfortable og være enkle å bruke på ulike måter. Man skal kunne style kjolene med ulike sko og accessoirer slik at de fungerer like fint til fest som til hverdags. Fargeinspirasjonen er hentet fra naturen som vokser frem om våren og sommeren. Alt skal føles lett og luftig, komfortabelt og feststemt – som en herlig og varm sommerdag!
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Kjole Maj

Ellos Collection Kjole Maj

899 NOK
Ellos Collection - Dress Josefin

Ellos Collection Dress Josefin

799 NOK

Flere farger

Ellos Collection - Maxikjole Elvira

Ellos Collection Maxikjole Elvira

699 NOK
Ellos Collection - Dress Josefin

Ellos Collection Dress Josefin

799 NOK

Flere farger

Ellos Collection - Kjole Marta

Ellos Collection Kjole Marta

899 NOK
Ellos Collection - Kjole Annica

Ellos Collection Kjole Annica

699 NOK
Ellos Collection - Kjole Ester

Ellos Collection Kjole Ester

699 NOK

Du har sett 7 av 7 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok av Johannas kolleksjon, anbefaler vi at du sjekker ut disse produktene. Hos oss finner du alltid sesongens hotteste trender og nyheter.