Vi tilbringer mer tid hjemme nå enn noensinne, og det gjør vi sammen med de som står oss aller nærmest. Bli med oss inn til to forskjellige familier, to forskjellige hjem, og ta del av hverdagen deres. Atta Ring og Elin Nord med familier viser frem vår nye loungewear-kolleksjon, som vi har designet med komfort, bærekraft og enkelhet som nøkkelord. Deilige plagg i rolige, myke fargeskalaer og bærekraftige materialer som Ecovero viskose. Strikket kombineres med enkle basisplagg. Ta del av kolleksjonen som gjør hjemmekontoret og hjemmelivet komfortabelt.

Atta Ring med familie

Alle har vel låst seg inn på badet med en god bok eller for å sjekke sosiale medier uforstyrret.

Misunner deres generasjon på mange måter. Samtidig føler jeg det motsatte. Har alle tidligere generasjoner følt det sånn?

Atta Ring

Shopp for en bærekraftig fremtid

Ecovero viskose er et bærekraftig materiale som er fremstilt av sertifiserte, fornybare materialkilder. Produksjonsprosessen er klimatilpasset, og oppfyller høye standarder – alt for å bidra til en mer bærekraftig morgendag.

  Den følelsen som oppstår etter kaoset på badet om morgenen når alle skal inn samtidig. Eller etter at tusen små elefantføtter har dundret inn sølete spor som fører fra ganggulvet til dusjen. Et mellomrom, et pustehull som blir igjen og påminner om hverdagsøyeblikk. Der, følelsen som oppstår akkurat der, har vi forsøkt å fange i hvert plagg, hver detalj. For det er jo der, i de ufiltrerte mellomrommene, at det som er vakkert finnes.

  Elin Nord med familie

  Alt dette innebærer tid. Tid til hverandre, tid til oss selv og tid til refleksjon.

  ELIN NORD

  Tread lightly through every day life

  Å være hjemme innebærer på mange måter frihet. Frihet til å legge opp sin egen tid, frihet til å bevege seg gjennom hverdagen etter egne behov. I vår loungewear-kolleksjon finnes det noe for alle i familien, store og små. Designet er enkelt, komfortabelt og har høy kvalitet.

   Det kan være kaos, men det er vårt kaos.

   Shopp mer loungewear