Høstens skokolleksjon fra Agnes Cecilia er her. Boots med tykk såle står for den sterkeste trenden, men motebildet inneholder også høye støvler og behagelige sneakers. Og selvfølgelig hæler! Vi er stolte og glade for at kolleksjonen vises av influenseren og bloggeren Elin Lannsjö som med sin utmerkede sans for stil, gir deg uvurderlige tips om hvordan du styler høstens flotteste sko.

Få sko har evnen til å løfte flere ulike looks, men her er en slik modell. Varme høstkvelder styler jeg dem med et kort skinnskjørt, en stor strikket genser og bare ben. De er like flotte til å bryte den mer skreddersydde dresslooken – med dressjakke, ettersittende polo og penbukse som jeg liker å bare putte ned i støvlene. Prøv å knytte skolissene rundt buksebena for ekstra effekt!

Elin Lannsjö

Utvalgte Boots & Sneakers

    Høye hæler løfter hvilken som helst look og bidrar til en skarp og vakker silhuett. En enkel effekt å gi et par jeans med høy midje eller ditt plisserte midiskjørt. Tips! Ved å legge en bred ankellenke til disse vakre heels blir det ekstra spenning for øyet.

    Elin Lannsjö

    Shopp hele kolleksjonen