Parkdresser til baby fra Reima

Vinterdress Gotland er en klassisk varmfôret modell fra Reima som er slitesterk, vann- og vindtett med alle sømmer tapede, og dessuten lettstelt og kan tørketromles. Vannsøyle minst 10 000 mm og pusteevne minst 7000 g/m2/24h.
Den mykt fôrede hetten er justerbar og har en avtagbar fuskepelskant. Hetten er festet med trykknapper, og er trygg ved aktiv utelek ved at den løsner om barnet setter seg fast i noe. Dressen lukkes med glidelås med hakebeskyttelse og en beskyttende vindstolpe med trykknapper. Dressen har ekstra isolering over rumpen, perfekt for leker i snø. Det myke fôret i polyester letter påkledning, og er også perfekt ved bruk av varme mellomlag. Med Play Layers®-trykknapper kan du enkelt feste et varmende mellomplagg fra Reima® i dressen. Innfelt strikk i erme- og benkanter. Elastiske og avtagbare fotstropper i silikon. En lomme med beskyttet glidelås. Refleksdetaljer foran, bak og på hetten.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1520109-08-74

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale