Barnevogntilbehør fra Rätt Start

Babypute av økologisk bomull (GOTS) for barnevogn eller vugge/babykurv.
Ergonomisk riktig sovestilling. Fyll av kardet høykvalitativ polyesterfibre med ekstremt gode vaskeegenskaper. Øko-Tex klasse I baby sertifisert. Allergisikkert materiale. Denne spebarnsputen er utformet sammen med spesialister for å gi små barn maksimal sovekomfort for å sove hele natten. Fyllet av kardet høykvalitativ polyesterfiber med ekstremt gode vaskeegenskaper gir uovertruffen støtte for spebarns hode. Fibrene transporterer videre fukt og former seg etter hodet for at det skal kunne vokse og ikke flates til, puten er samtidig flat nok til å ikke belasta nakken, noe som lar barnet sove deilig.
Mål: 28 x 35 cm
Materiale: Ytterstoff: 65% polyester 35% bomull. Fyll: 100% kardet høykvalitativ polyesterfiber
Vaskeråd: puten tåler vask i 95°C men for normal vask anbefaler vi 60°C med skånsom sentrifugering (finvask) dette gjør at puten beholder sin spenst samt øker levetiden på produktet. Bruk aldri skyllemiddel og helst flytende vaskemiddel. Tørketromle dynen i lav temperatur & rist puten i etterkant.

GOTS-sertifisert cu 806118 noe som innebærer at produktet består av økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS sosiale og miljømessige krav om ansvarsfull produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Den har mindre miljøpåvirkning enn konvensjonelle materialer.

Artikkelnummer: 1027537-01-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale