Lego fra LEGO Friends

Kjenner du barn fra 8 år som elsker å spille skuespill? Da er settet Andreas teaterskole (41714) midt i blinken for dem.

Barn kan spille hovedrollen på scenen i dette vakre teateret, og utforske både modellens og skuespillverdenens spennende og dramatiske aspekter.

Den viktorianske fasaden skjuler et teater med orkestergrav og balkonger, som kommer til syne når modellbygningen åpnes. Åpne sceneteppet laget av stoff. Bakenfor kommer to ulike scenarioer til syne - et middelalderslott og silhuetten av en by om kvelden.

Roter teateret for å se lysriggen og garderoben, hvor skuespillerne kles om og blir sminket, akkurat som på et ekte teater! Settet inkluderer også lekerekvisitter som barn kan bruke når de skal finne på dramatiske scener selv. LEGO® Friends Andrea, Ollie og Freya kan prøver seg i forskjellige roller, under kyndig veiledning fra professor Adrian. Skuespillerskole-sett med instruksjoner tilpasset en digital tidsalder. Den interaktive veiledningen lar barn zoome, rotere og vise modellen i 3D mens de bygger.

- Fra 8 år

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Fra 8 år

Artikkelnummer: 1702510

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?