Jimmy Choo

Jimmy Choo er et luksus- og livsstilsvaremerke for accessoirer, damesko, håndvesker og solbriller. Varemerket ble grunnlagt i 1996 av Tamara Mellon og skomakeren Jimmy Choo, da de åpnet sin første boutique i London med sko produsert i Italia. Visjonen å skape en duft var et ønske som Tamara Mellon hadde hatt i lang tid. I 2011 ble Jimmy Choo parfyme lansert Parfymen er synonym med femininitet og representerer den ultimate, kvinnelige accessoiren.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

 • Jimmy Choo - Man Edt 30ml

  Jimmy Choo Man Edt 30ml

  475 NOK
 • Jimmy Choo - Man Blue Edt 50ml

  Jimmy Choo Man Blue Edt 50ml

  735 NOK
 • Jimmy Choo - Urban Hero Edp 50 ml

  Jimmy Choo Urban Hero Edp 50 ml

  665 NOK
 • Jimmy Choo - Man Ice Edt 30 ml

  Jimmy Choo Man Ice Edt 30 ml

  575 NOK
 • Jimmy Choo - Man Ice Edt 50 ml

  Jimmy Choo Man Ice Edt 50 ml

  735 NOK
 • Jimmy Choo - Man Blue Edt 30ml

  Jimmy Choo Man Blue Edt 30ml

  575 NOK
 • Jimmy Choo - Man Blue Deostick 75g

  Jimmy Choo Man Blue Deostick 75g

  339 NOK

Du har sett 7 av 7 produkter