Sikkerhetsgrinder fra Baby Dan

Guard Me grind fra Baby Dan er en helt ny type sikkerhetsgrind som automatisk lukker seg når den åpnes. Guard Me passer perfekt til åpninger der det ikke er plass til en tradisjonell grind. Den er i tillegg nesten usynlig når den ikke er i bruk.
Guard Me er en ekstremt fleksibel grind som passer til de aller fleste åpninger(både smale og brede). Guard Me kan monteres inni eller på utsiden av en dørkarm, og likeledes oppe og nede i en trapp. Grinden kan åpnes med en hånd av en voksen person. Et smart 2-trinns låsesystem gjør at barnet ikke selv kan åpne grinden.

Grinden er 100 % PVC-fri og i overenstemmelse med de siste sikkerhetsstandarder. Det er svært enkelt å montere Guard Me. Det følger med en avstandsbrikke som man monterer grindens beslag på, og når man har satt dem opp er det bare panelene som skal festes.

Grinden dekker åpninger på 64,5-89 cm om den monteres inne i en dørkarm (113,5 cm med forlenger - følger ikke med). Guard Me dekker åpninger på 55-79,5 cm om den monteres på utsiden av en dørkarm.

Guard Me er 100% PVC-fri og overensstemmer med den siste sikkerhetsstandarden. Baby Dans grinder er produsert i Danmark og er av ypperste kvalitet.

- Testet og godkjent i hht EN 1930:2011
- Mål: 72 x 14 x 10 cm

Artikkelnummer: 1017319

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer