Vindjakker fra Áhkká

Jakke fra áhkká i 3-i-1 modell. Jakken er en vind- og vanntett med avtagbar isolasjonsjakke som kan brukes alene. Når den er tatt ut, har du en vanntett skalljakke. Vevd ytterjakke i áphiTec5.5, 5000 mm vannsøyle med tapede sømmer og pusteevne opptil 5000 g/m2/24h.
Avtagbar hette med snor. Børstet polyester på innsiden av kragen. Lukkes med glidelås og en vindstolpe over glidelåsen med borrelåslukking og trykknapper øverst og nederst. Ergonomisk skårne ermer med regulerbare ermekanter. To store forlommer med klaff som kan knappes. To brystlommer med glidelås. To innerlommer, en i mesh og en med glidelås og medieuttak. Ledningsholder ved halsen. Snøring med stoppere i nederkanten.
Den vatterte innerjakken settes enkelt inn med glidelås. Innerjakken er i bombermodell med vrangbord i ermekantene og halsen, den har to lommer med glidelås og en innerlomme med glidelås og medieuttak. Børstet fleece ved haken. Vattering av MóurráFill, et lett og mykt materiale med utmerkede varmende egenskaper.
Lengde bak (ytterjakken) ca. 83 cm i str M.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Fyll: 100% Polyester
  • Passform: Regular
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vannsøyle: 3000 mm

Artikkelnummer: 7007170-02-S

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer