Bærekraft

Samfunnsengasjement


Startside    Gjenbruke & gjenvinne    Vår miljøpåvirkning

For kundene tilbyr vi flere mer miljøbevisste alternativer som for eksempel produkter laget av resirkulerte tekstiler.

#ellosactionlist

Gjenbruke & resirkulere


Et bærekraftig forbruk er grunnleggende for en frisk planet. Vi tilbyr derfor flere miljøbevisste alternativer, og gir bort defekte varer som ikke kan selges til våre samarbeidspartnere.

Produksjon av klær og tekstiler er en ressurskrevende prosess, derfor er gjenbruk eller gjenvinning et bedre alternativ enn å kaste dem i søpla. Ellos samarbeider med ulike leverandører og organisasjoner for å finne bedre løsninger for å øke andelen gjenbruk og gjenvinning av tekstiler og produkter.

For kundene tilbyr vi flere mer miljøbevisste alternativer som for eksempel produkter laget av resirkulerte tekstiler. Med dette ønsker vi å fremme et mer bærekraftig forbruk.

Samarbeidspartnere
Defekte varer eller tekstiler som av forskjellige grunner ikke kan selges, gis videre til våre samarbeidspartnere som for eksempel Björkåfrihet og Borås Idésömnad. Der resirkuleres våre ubrukelige tekstiler til nye tekstiler, gjenbrukes, forvandles til nye produkter eller brukes til arbeidstrening for elever.

Vi jobber også forebyggende gjennom samarbeid med for eksempel T4RI og Swereas Textil Testbädd. T4RI er et nettverk av medlemsbedrifter i Svensk Handel med det formål å bidra til at motebransjen samarbeider og tar ansvar for at tekstiler gjenbrukes og resirkuleres på best mulig måte. Swereas Textil Testbädd er et nettverk for kunnskap og forskning innen tekstilgjenvinning.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET