Bærekraft

Sikkerhet & Tester


Startside    Kjemikalier    Kvalitetstester    Barnesikkerhet    Dyrehold    Skjønnhet

Barn er det mest dyrebare vi har, og deres sikkerhet er av høyeste prioritet for oss på Ellos.

#ellosactionlist

Barnesikkerhet


På Ellos jobber vi hele tiden for å garantere barnesikkerheten i våre produkter. Alle våre barneklær følger kravene for europeisk standard.

Barn er det mest dyrebare vi har, og deres sikkerhet er av høyeste prioritet for oss på Ellos. Det er viktig at barn skal kunne leke uhindret og utforske nye omgivelser på en trygg og utviklende måte. Vi designer derfor alle barneklærne våre etter barns bevegelsesevne, slik at de kan leke fritt uten risiko og fare. Ellos arbeider selvfølgelig også med sikkerhets- og risikovurderinger på alle barneproduktene våre.

Alle Ellos’ barneklær følger kravene for europeisk standard, blant annet EN 14682 Sikkerhet ved barneklær – Snorer og snørebånd på barneklær. Kravene sikrer at klærne ikke utgjør en brannfare, kvelningsfare eller at små detaljer som paljetter eller steiner ikke risikerer å løsne. Alle leker er CE-merket der det er pålagt i henhold til EUs lekestandard.

Vi har også en liste med kjemikaliekrav som sikrer at ingen forbudte, farlige eller allergifremkallende stoffer forekommer i Ellos’ produkter. Dette kontrollerer vi ved å utføre tester hos autoriserte testinstitutter. Alle leverandører skal også kontrollere at det ikke er noen knekte nåler igjen i produktene, og må kunne dokumentere dette.

I tillegg til dette deltar Ellos aktivt med å utarbeide og standardisere nye retningslinjer for trygge barneklær på europeisk nivå, sammen med Svensk Standard Standardisering (SIS) og Konsumentverket, det svenske forbrukerrådet.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET