Nysgjerrig på reglene for restaurantpådekking? Vil du ha inspirasjon til den festen du har planlagt lenge? Da har du kommet til riktig sted!

Serviett Malva 2-pk i 100% lin 125 NOK 179 NOK

Servise

Forrett-tallerkenen plasseres over hovedtallerkenen. Kuverttallerkenen for brød og smør plasseres til venstre for gaffelen. Kopper og fat til desserten settes ut først når det er tid for dessert.

Bestikk

Bestikk plasseres utenfra og inn i samme rekkefølge som de skal brukes. Unntaket er dessertbestikket, som plasseres ovenfor tallerkenen.

Glass

Plasser rødvinsglass i linje med midten av tallerkenen og vannglass i høyde med kniven. Hvitvinsglasset settes mellom disse to glassene.

Tekstiler

Servietten plasseres enten til venstre for eller midt på tallerkenen, og brettes etter ønske. Velg lin- eller bomullsservietter for ekstra luksuriøs følelse!

When you know the rules, you know how to break them.

Duk Misty i vasket lin 1101 NOK 1 295 NOK

Regler er til for å brytes. Legg bestikket på tallerken, skap store blomsterarrangementer, bland ulike typer av servise og skap din egen stil.


1. Country style

Ta tak midt på servietten med den ene hånden, dra servietten gjennom den andre. Hold servietten på plass med et bånd eller en serviettring. Dekorer med en kvist som lavendel eller rosmarin.

2. Simple knot

En pen, bohemsk måte å brette på. Rull sammen servietten og lag en knute på midten, enklere blir det ikke! Perfekt hvis du skal ha mange gjester og ikke har tid til å jobbe masse med hver serviett.

3. The roll

Rull sammen serviett og hold den sammen med et bånd eller en serviettring. Hos oss finner du et bredt utvalg av serviettringer, en perfekt detalj som forgyller opplevelsen av det dekkede bordet!

4. Classic fold

Fold ut servietten og brett den deretter til en rektangulær form. Stryk gjerne servietten først for å få til en ekstra luksuriøs følelse. Det kan være fint å plassere bestikk oppå servietten.

Suppetallerken Blue Italian diameter 23 cm 489 NOK

Rødvinsglass 559 NOK 699 NOK

Duk Nena 559 NOK 799 NOK

#WEKNOWTABLESETTING #FOREVERYMOMENT

Brands we love