Made by women

Made by Women er en plattform skapt av kvinner, for kvinner. Vi vil fremheve autentiske, ærlige historier, og gi rom for kvinnestemmene. Her kan dere få med dere Veronica Odetundes historie. Veronica er modell, poet og aktivist. Hun er en kvinnes stemme – for alle kvinners skyld.

Alt du har lært deg om kroppen din, kan du lære på nytt. Du setter standarden for det som er bra for deg.

Kan man lære å elske seg selv og kroppen sin? For Veronica var løsningen å lære seg selv å kjenne. Å utforske alle kroker og kriker, danse naken foran speilet. Tøye og strekke, spenne og slappe av. Bruke tid med seg selv, gi seg selv rom til å bare være. Alt det andre sa, det alle andre fortalte, spilte plutselig ingen rolle lenger. Det som betød noe var Veronicas sannhet, og der, i den, begynte hun å elske seg selv.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

Å lære meg å kjenne min egen kropp, utforske den og la den oppføre seg som den selv vil. Det har vært avgjørende i min reise mot å elske meg selv.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Hver kvinne har en historie å fortelle. Noe eget og unikt, som i sin uretusjerte form når det som er vakkert. Vi har skapt en plattform for å løfte noen slike historier, naturlige og ærlige, fordi det er i dem vi kan finne noe å kjenne oss igjen i. Det er gjennom gjenkjennelse vi lærer – om oss selv og hverandre. Vi lar ulike kvinners stemmer høres, for alle kvinners skyld.