#In collaboration with Marie Olsson Nylander

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Høstens teppekolleksjon står tv-profilen og interiørstylisten Marie Olsson Nylander for. Sammen med oss på Ellos har Marie vevd inn myke, deilige farger i ulltepper av ulik størrelse og utførelse.

Her får høsten finne veien inn med sine jordnære farger og myke kontraster. Det er alt som trengs for å oppdatere hjemmet for sesongen. La rommet være, og legg til detaljer i tekstil for å skape en koselig atmosfære. Bli inspirert av Maries tepper og stil – la høsten finne veien inn.

Made by Marie Olsson Nylander     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Jeg ville skape tepper som jeg selv vil ha, og som jeg enda ikke har funnet. Myke, herlige teksturer med jordnære farger som enkelt smelter inn i hjemmet. Detaljer som tilfører høstfølelse uten at man må gjøre noe mer med rommet.

Vi har jobbet med svært myk ull av høy kvalitet. Nettopp ull kan gi mange ulike teksturer – den kan føles som bomull eller klø, den kan være grov. For meg var det viktig at teppene skulle være myke og deilige å sette føttene på.

Jeg jobber gjerne med vintage, og kombinerer nytt med gammelt når jeg styler. Jeg syns det uventede, det unike og personlige setter hele atmosfæren i et hjem. Og det er en følelse man ikke helt kan kjøpe, men som kommer etter år med liv, engasjement og hverdag.

Innredning skal være levende. For meg er det en kunstform – jeg elsker å blande høyt og lavt, legge til unike detaljer og dekor. Det å få skape en egen teppekolleksjon har derfor vært så gøy – som å stå i godteributikken og plukke ut sine absolutte favoritter!

#Staycation

Made by Marie Olsson Nylander