Vi tar med jevne mellomrom inn inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Nå har Marie Olsson Nylander og Ellos samarbeidet igjen, og denne gangen står sengen i fokus. Rull sammen madrassen og begi deg ut i hagen, re opp vakkert til gjester som kommer på besøk, og sett farge på soverommet med den blomstrete sengegavlen. Med nyskapende mønster- og fargekombinasjoner inspirerer denne kolleksjonen til å ta steget ut, og våge å gjøre noe annerledes. Som å flytte til et rosa hus på Sicilia, for eksempel. Hva er din drøm?#In collaboration with Marie Olsson Nylander

Kle på deg kimonoen, ta med en fluffy dyne ut og la luften finne veien inn og forbi balkongdørene. Et glass friskpresset appelsinjuice i hånden, sitt mykt på den solrike madrassen og ta en pause fra verden. Og er det ikke dette som er det spesielle med det vi kaller et hjem? Et sted å samle venner og familie til fest, men også et sted å fylle med det du elsker og hvor du finner tid for deg selv.

Made by Marie:

Marie Olsson Nylander jobber som interiørstylist, og driver Instagram-kontoen @marieolssonnylander med over 137 000 følgere. Nå har hun igjen et designsamarbeid med Ellos, hvor hennes kjærlighet til farge, mønster og retro har fungert som inspirasjon. Resultatet? En fantastisk kolleksjon som vi egentlig vil ta med oss overalt.

Marie Olsson Nylander     |     #weadorebedding     |     #eweadorespring     |     #weadoremarie    

Jeg håper kolleksjonen kommer til å brukes mye og gjerne – i hverdagen, på hytta, i bilen, på stranden og på utflukten – jeg vil aller helst at det skal være som en gave til deg selv.

Sengetøy man kan bli eldre med, som passer inn i alle slags hjem – lyse, bråkete og rotete, stramme eller mystiske.

Mine favorittmaterialer og farger i en blanding – så utrolig gøy å få lage alt dette vakre

Sengesett Nell i krepp, 2 eller 3 deler 699 NOK

#WeAdoreHannes

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Maries kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.