#In collaboration with Maja Olausson

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Sammen med oss på Ellos har Maja Olausson designet to tuftede puffer som innbyr til hyggelige sammenkomster med kjente og kjære.

Made by Maja Olausson     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Maja Olausson

Maja Olausson er en svensk kreativ skaper. Hun driver Instagram-kontoen @majasmissionshus. I hennes kanal får vi ta del av interiør, loppiskupp, dyrking og daglige glimt fra hverdagen som mor.

Jeg assosierer puffene med hygge; en pizzakartong på fanget til noen av vennene mine etterfulgt av timevis med latter og samtaler. Det er nettopp den kravløse tilværelsen jeg vil at puffene skal symbolisere. Når alt bare er komfortabelt, lekent og enkelt!
Made by women

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok av Majas puffer, anbefaler vi at du sjekker ut disse produktene. Hos oss finner du alltid sesongens hotteste trender og nyheter.