#In collaboration with Linda-Marie Nillson

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Linda-Marie Nilsson har, sammen med oss på Ellos, plukket fra alle høstens farger og vevd de inn i en eksklusiv kjolekolleksjon. Feminine former kombineres med luftig enkelhet i et høstlig, romantisk uttrykk. Bli inspirert av kampanjen, og shopp Linda-Maries kolleksjon her!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

For every body

Kolleksjonen er fremstilt for å passe så mange kropper som mulig – størrelsene strekker seg mellom 38/40 og 54/56.

Jeg ville lage en inkluderende kolleksjon med plagg som passer så mange kropper og anledninger som mulig. For meg er det viktig at plaggene tilpasser seg kroppen som har de på, ikke at det tvert i mot er kroppen som skal formes og presses for å passe i plagget. Jeg ville at kjolene skulle fungere like fint til lune sensommerkvelder som til en dag på jobben. Klær skal hverken være vanskelige å ha på seg eller kompliserte – bare gi glede!

#Staycation

Jeg er så stolt og glad over samarbeidet med Ellos, for selv om dette er vår første kolleksjon sammen, er forholdet vårt livsvarig. Allerede da jeg var liten hjalp mamma meg med å handle klær via Ellos-katalogen siden jeg der fant klær i min størrelse. Jeg er så takknemlig for samarbeidet med en bedrift som hele tiden jobber for å inkludere mange ulike kropper, både i kolleksjonene og kampanjene.

Klær og mote har lenge vært en stor sorg for meg. Jeg vet ikke hvor mange tårer jeg har grått, hvor mye skam jeg har kjent, eller hvor mange svette prøverom jeg har stått i og slått på min egen mage for at den ikke passer i klærne jeg har prøvd. Jeg skal aldri mer tro at det er meg det er noe feil med, når feilen ligger i normene som samfunnet har skapt. I dag kler jeg meg i det jeg vil. Magetopper, lårhøye støvletter, korte kjoler – det vi har lært er for slanke kropper. Klær og mote er for alle, det skal være forbundet med glede og ikke sorg. Så alt det jeg blir glad av, det slår jeg til på. Og jeg føler meg så fri.

Tre av kjolene er oppkalt etter meg – Linda-Marie Ellinor Madeleine Nilsson. Jeg ser for meg at en bit av meg følger med kjolene, at jeg kan følge med personene som bruker dem, oppmuntre dem og minne om at de er bra. Den fjerde kjolen er oppkalt etter min mor, Ann-Louise. For hun er alltid en liten bit av meg. Og hun følger meg i alt.

Made by Linda-Marie