#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Sammen med oss på Ellos har Johanna Toftby designet en kjolekolleksjon som alle går i vinterens tegn. Feminine linjer blandes med stilrene snitt og inviterer til en sesong full av kravløs enkelhet.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby er blogger, entreprenør, influenser og forfatter av to bøker – «30 om dagen: en livsresa» og «Middag hos mig». Sammen med oss på Ellos har Johanna designet fem kjoler som alle oser vinterlig romantikk.

Jeg blir inspirert av farger, og har et kartotek med bilder av vakre fargekombinasjoner jeg kommer over. Det kan være et plagg, en neglelakk eller en plante i en viss nyanse. Derfor falt det seg ganske naturlig for meg å skape en kolleksjon med mye farge og mønstre. Jeg vil at kolleksjonen formidler mye lekenhet, samtidig som den oppmuntrer til å ta den helt ut.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Kjole Monica

Ellos Collection Kjole Monica

799 NOK
Ellos Collection - Paljettkjole Sandy

Ellos Collection Paljettkjole Sandy

699 NOK
Ellos Collection - Maxikjole Kristin

Ellos Collection Maxikjole Kristin

799 NOK

Du har sett 3 av 3 produkter