#In collaboration with Frida Kummerfeldt

Vi tar med jevne mellomrom inn inspiratorer og kreatører i våre kampanjer og kolleksjoner. Vår alles Frida Kummerfeldt har, sammen med oss på Ellos, designet en kolleksjon med kjoler, bluser og et par bukser for sommerens herlige sammenkomster. Feire lyse kvelder og lange netter i statement-farger, midjer med vaffelsøm og feminine fasonger. Invester i den perfekte, hvite dressbuksen og en bluse til å leve i lenge – sjekk ut hele samarbeidet her!

 • Ellos Collection Kjole Frida

  539 NOK
  Opprinnelig pris 899 NOK
 • Ellos Collection Bluse Viola

  419 NOK 699 NOK
 • Ellos Collection Bukser Sabine

  479 NOK 799 NOK

Kjole Frida 539 NOK

Made by Frida

Frida Kummerfeldt er en svensk influencer og content creator med over 22 000 følgere på Instagram. I hennes kanaler inspirerer hun følgerne med mote, stylingtips og kroppspositivisme. Sammen med oss på Ellos har hun nå designet sin første kolleksjon – en fantastisk kombinasjon av farger, mønstre og feminine fasonger. Finn sommerens favoritter her!

Kjole Frida
Kjole Frida 539 NOK

Denne kolleksjonen er en revansje for alle oss moteinteresserte kvinner som har følt at kroppene våre har vært feil. Kroppene våre har aldri vært feil. Jeg ville designe utrolige moteplagg i varierende størrelser, skapt for mange slags kroppsfasonger. For alle fortjener å stråle og føle seg vakker – innenfra og ut.

Bukser Sabine 479 NOK
Bukser Sabine
Bukser Sabine 479 NOK

For meg var det viktig å skape en motemodig kolleksjon med plagg som utfordrer oss til å våge å synes, vise oss frem og eie våre fantastiske kropper. Fargerikt eller helhvitt, tight og med cut-outs – motedetaljer som mange tidligere ikke har våget å bruke. Men nå er tiden inne!

Bluse Viola
Bluse Viola 419 NOK

Mitt favorittplagg er den mønstrete statementkjolen oppkalt etter min datter Estrid. Solen i mitt liv som inspirerer meg hver dag. Jeg vil vise henne et kroppspositivt foreldreskap, og skape en ny generasjon jenter som ikke vet hva kroppshat er for noe. Denne kjolen kommer jeg til å bruke til alle vårens og sommerens fester, bryllup og, ja, alle de dagene jeg rett og slett vil være FAB!

Jeg presenterer denne kolleksjonen med tårer i øynene. Den er skapt for deg. For at du skal få stå foran speilet og føle at du er den kvinnen du lenge har drømt om å være. Lei av å gjemme deg! Det er din tid nå!


#weadorefrida

Frida Kummerfeldt     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Fridas kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.