Her finner du vår lingerie-guide. Gjennom fire steg viser vi hvordan du kan tenke når du skal velge størrelse, hvilke funksjoner våre produkter har og deres passform. For vi på Ellos lager undertøy som følger kroppen. Ikke motsatt.

How to measure

Første steg er å måle størrelsen din. Man kan selvfølgelig prøve seg frem, men en bh som føles komfortabel i prøverommet holder kanskje ikke mål etter en dag på jobben. For riktig støtte og funksjon må man måle seg frem til riktig størrelse. .

Eksempel på mål: Under byste – 79, over byste – 95 = bh-størrelse 80B Havner du mellom størrelser, velg i utgangspunktet den minste omkretsen og den største cupen!


Find your size

.

Find your fit

Neste steg er å finne ut hvilken passform bh-en skal ha. Skal den gi enkel støtte uten å vises under T-skjorta, eller trenger du ekstra push?

MORE ADVICE

Bh-en dras opp på ryggen.
Velg en bh med mindre omkrets og større cuper.

Båndet gnager på skuldrene.
Hvis du må stramme båndene slik at de gnager på skuldrene, har du sannsynligvis valgt en bh med for stor omkrets.

Vil du gjøre bysten mindre?
Velg en minimizer-bh, eller en bh med tynn vattering for å gjøre hverdagen lettere.

Bh-en vises under klærne.
T-skjorte-bh i en farge nær hudtonen er minst synlig under klærne.

RIGHTS & WRONGS

"Skulderbåndene gir mest støtte, og må derfor strammes hardt".

Galt! Båndet som går rundt ryggen står for ca. 80 % av støtten, mens skulderbåndene står for ca. 10 %. Du skal få plass til to fingre under skulderbåndene. Føler du at du må stramme mer enn det? Da trenger du antageligvis mindre omkrets på bh-en.

"Brystene skal dekkes helt av cupene".

Riktig! Cupene skal dekke brystene. Tyter det ut noen steder, skal du gå opp i cupstørrelse.

"Hvis jeg bare finner riktig størrelse kan jeg bruke hvilken som helst bh".

Galt! Bare fordi du har funnet riktig størrelse er det ikke sikkert at du trives i alle bh-er. Passform og funksjon er ulik avhengig av hvilken type bh du velger. Kanskje trives du bedre i en balconette-bh enn i en pushup? Prøv deg frem!

"Bh-en er bare til for å forme brystene etter et skjønnhetsideal".

Riktig og galt! Det finnes selvsagt bh-er som er laget med tanke på at kvinnebrystene skal se ut på en spesiell måte. Vi på Ellos designer bh-er som gir støtte, og som avlaster rygg og skuldre. Undertøy er også en del av vårt mote- og trendsortiment. Hos oss kan du alltid finne riktig støtte i kombinasjon med stilsikre materialvalg og trendy design.

Popular brands