The Bed Guide Sengetøy – funksjon og materiale

Er nettene behagelig lune om vinteren, men alt for varme – sånn at du må sparke av deg dynen – i sommermånedene? Sengetøyets materiale påvirker følelsen og funksjonen. Samme materiale funker ikke for alle, og man må kanskje bytte ut bomullssengetøyet, som passet utmerket på vinternettene, med percale eller lin når sommernettene kommer snikende.Lin – Naturnært og allsidig

Lin er et levende materiale med en naturnær følelse som bare blir vakrere og mykere med tiden. Det har dessuten den praktiske fordelen å varme når det er kaldt og svale når det er varmt. Et tidløst, vakkert og praktisk valg for sengen din. Alt lin i sengetøyet fra vårt egenproduserte sortiment er European Flax-sertifisert.


Shopp sengetøy i linPercale – Svalt og delikat

Sengetøy i percale beholder en sval og krisp, luftig følelse hele natten. Percale er en tettvevd, finkjemmet bomullskvalitet med matt og glatt overflate som er myk mot huden. Det er et lettstelt og slitesterkt materiale som ikke tiltrekker seg så mye støv. Alt sengetøy i percale fra vårt egenproduserte sortiment er sertifisert iht. Global Organic Textile Standard.


Shopp sengetøy i percaleSateng – Svalt og luksuriøst

Sengetøy i sateng er svalt og mykt mot huden samtidig som det gir oppredningen en luksuriøs hotellfølelse. Veveteknikken gir stoffet en vakker, glatt overflate med fin glans. For en mykere opplevelse, velg vasket sateng som har en mattere overflate. Alt sengetøy i sateng fra vårt egenproduserte sortiment er sertifisert iht. Global Organic Textile Standard.


Shopp sengetøy i satengBomull – Lettstelt og allsidig

Bomullssengetøy er en uslåelig klassiker, og er like lettstelt som allsidig. Bomullen både varmer og svaler, og dens slitesterke egenskaper gjør at den varer lenge. Alt sengetøy i basic bomull fra vårt egenproduserte sortiment er enten GOTS-sertifisert økologisk bomull, eller støtter mer bærekraftig dyrket bomull gjennom Better Cotton Initiative.


Shopp sengetøy i bomull