Vi elsker å se hvordan dere kunder bruker produktene våre! Faktisk så mye at vi innimellom ønsker å bruke disse i markedsføringsformål i våre egne kanaler. Enten for å publisere på nettsiden vår, i sosiale medier som Instagram, Facebook og Snapchat, eller i e-post, nyhetsbrev og via butikkommunikasjon i våre fantastiske konseptbutikker. Selvfølgelig med godkjenning fra kundene våre! Ved å svare med hashtaggen #yesellos i kommentarfeltet, eller på annen måte gi tydelig uttrykk for at du samtykker til disse vilkårene, godkjenner du følgende:
  1. Du gir Ellos AB (org. nummer: 556044-0264) en ikke-eksklusiv, ikke tidsbegrenset, kostnadsfri og global lisens til å kunne bruke samtlige bilder som du har besvart med #yesellos eller ellers samtykket til som nevnt ovenfor. Du samtykker i at vi benytter dine bilder og ditt navn (inkludert brukernavn i aktuell kanal) i markedsføringsformål i ovenfor nevnte kommunikasjonskanaler. Ellos er ikke forpliktet til å kompensere deg økonomisk for bruken av bildene.
  2. Du har rett til å lisensiere bildene og har tillatelse fra alle eventuelle personer som vises på bildene dine til å lisensiere bildene.
  3. Du bekrefter at bildet ditt ikke krenker rettighetene til noen tredjepart eller bryter med loven.
Merk at lisensen og disse vilkårene ikke påvirkes av at du sletter din konto, bildene eller hashtaggen. Hvis du vil at vi skal slutte å bruke dine bilder, må du si opp lisensen. For å si opp lisensen kan du kontakte oss på imagelicence@ellos.se, eller benytte varslingsfunksjonen som er koblet til bildene vi har publisert på vår nettside.Informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Ved å gå videre bekrefter du at du har lest personverninformasjonen.