Balsam fra Wella Professionals SP

Luksuriøs leave in-behandling med utvalgte oljer og aminosyrer som styrker hårstrukturen fra innsiden. Trenger inn i håret for å bygge opp og styrke keratinet. Styrker svakt hår. For alle hårtyper.

Fordeler:
Gjør håret mykt og beskytter mot stylingens skadelige effekter.

Ingredienser: Arganolje, mandelolje og jojobaolje.

Bruk: Spray 1-2 pumpetrykk i nyvasket, håndkletørt hår.

Lightweight Transform Technologies innen Wella System Professionals LuxeOil-kolleksjonen er vitenskapelig utviklet for å beskytte keratinet i håret og omvandle strukturen uten å tynge ned håret. De små, pleiende molekylene trenger inn i hårstråene og forsegler fukten og binder keratinet. Oljen og de pleiende ingrediensene danner en beskyttende hinne rundt hvert hårstrå og beskytter mot skade samt gjenoppbygger hvert hårstrå. En effektiv trio av luksuriøse oljer som er vitenskapelig utviklet for denne serien av premium hårprodukter. Resultatet er en umiddelbar skjønnhetsopplevelse med et luksuriøst hår som resultat.

Wella SP-produktene er skreddersydde etter dine spesifikke hår- og hodebunnsbehov. For å kunne garantere at behandlingsresultatet virkelig blir personlig og effektivt kan du velge å kombinere ulike produkter fra SP-serien:

Trinn 1: sjampo og balsam
Trinn 2: liquid hair/serum
Trinn 3: leave in-produkter

Artikkelnummer: 1588448

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale