Weleda Oat Replenishing Conditioner 200ml

129 NOK Karakter NaN av 5 ( 0 )

2 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: 200 ml eko

Balsam fra Weleda

Balsam med økologisk jojoba- og kokosnøttolje samt ekstrakt fra økologisk havre og hvit malva. Glatter ut hårets overflate, tilfører fukt og gjenoppretter hårets naturlige spenst. Havre har styrkende og oppbyggende egenskaper. Havre er rik på kiselsyre som gjør veksten nærende. Mild og blomstret duft av blant annet mimosa i kombinasjon med søte tonkabønner. Havre er vital og har mye til felles med håret, derfor har det en oppbyggende, næringsberikende og beskyttende effekt på hår og hodebunn.

- Gir håret mer glans, glatter ut og pleier.
- Beskytter mot slitasje.
- Virketid 1 3 minutter.

Skyld ut raskt. For mye vann vasker bort resultatet av produktet.

Om man bytter fra tradisjonell til naturlig hårpleie gjennomgår håret og hodebunnen en radikal forandring. Tradisjonell hårpleie gjør at håret virker sunt og glinsende på grunn av silikonene i produktene, som kan skjule de skadede delene. Bytter man til naturlig hårpleie skylles disse silikonene gradvis ut, og håret kan se glansløst ut i begynnelsen. Innen noen uker går håret tilbake til sitt naturlig sunne utseende og ser vakkert ut på en helt naturlig måte.

Innhold:
vann, kokostensider, sukkertensider, havretensider, alkohol, glycerin, xanthangummi (fra mais), eteriske oljer, kokosfettsyrer, balsam (fra sukkerroer), havreekstrakt, jojobaolje, salvieekstrakt, melkesyre, hydrolys av hvete.

Artikkelnummer: 1013966

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer