Skijakker fra WearColour

Snowboardjakke / skijakke Ida Jacket fra WearColour er lett vattert og har alle de funksjoner som kreves i bakkene. Ytterstoff med PineTech-membran gjør jakken helt vind- og vanntett med god pusteevne. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 10 000 g/m2/24h. Alle sømmer er teipede. Solide glidelåser fra YKK.
Fast hette med snøring. Høy krage med børstet polyester på innsiden. Glidelås og vindstolpe over glidelåsen med trykknapper. Ermekantene har regulerbar vidde og innvendige vrangborder i elastisk trikot. Ventilasjonsåpninger i sidene med glidelåser som har meshfôr bak. To lommer nederst med lommeklaff og knapp, og en heiskortlomme på venstre erme med glidelås. Snølås i midjen og snøring med stoppere i nederkanten. Litt lengre bak med avrundet nederkant. Lengde bak ca. 78 cm i str S.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1562524-01-XS

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer