Skijakker fra WearColour

Blaze Jacket fra Wearcolour er en lett vattert, vind- og vanntett skijakke med elastisk ytterstoff og Wearcolours PineTech-teknologi, vannsøyle 10 000 mm og utmerket pusteevne 10 000 g/m2/24h. Glatt, vevd fôr. Alle sømmer er teipede. Solide YKK-glidelåser.
Fast, justerbar og hjelmkompatibel hette med snøring. Høy krage med børstet trikot på innsiden. Toveisglidelås med hakebeskyttelse og en beskyttende vindstolpe over glidelåsen med trykknapper. Formsydde ermer. Ermekantene har regulerbar vidde og innvendig vrangbord i elastisk trikot med tommelhull. Regulerbar midjevidde med to trykknappsspensler bak. To lommer med skjult glidelås og håndvarmefôr samt en heiskortlomme på venstre erme med glidelås. En napoleonslomme under vindstolpen med glidelås. Snølås i midjen med antiglibånd. Lengde ca. 78 cm i str S.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Finvask 30°

Artikkelnummer: 1562518-01-XS

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale