Skibukser fra WearColour

Skibukse Cork Pant fra WearColour med smal passform. Ytterstoff i 2-lagskonstruksjon med deilig stretch. Buksen har PineTech-membran som gjør den helt vanntett med god pusteevne. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 10 000 g/m2/24h. Alle sømmer er teipede. Fleecefôret øverst bak og ned til knærne foran, for øvrig vevd fôr.
Justerbar linning med hemper og fleecekledd innside. Lukkes med trykknapp og borrelås. Gylf med glidelås. To lommer med glidelås foran. Ventilasjon på innsiden av bena med glidelås og meshfôr bak. Benkantene har snølås og kan åpnes med glidelås. Indre benlengde ca. 79 cm i str S.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1562530-01-XL

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer