Jakker fra WearColour

Anorakk Homage fra Wearcolour er en vann- og vindtett, vattert anorakk i moderne look med WearColours PineTech-teknologi og alle funksjoner som kreves i bakkene. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 10 000 g/m2/24h. Alle sømmer er teipede.
Fast, justerbar og hjelmkompatibel hette. Halvlang glidelås foran. Med en lang glidelås langs hele høyre side er anorakken lett å ta på og av. Ventilasjon under venstre erme med glidelås og meshfôr. Ermekantene har regulerbar vidde og innvendig vrangbord i elastisk trikot med tommelhull. Magelomme med to glidelåser samt en lomme midt foran med klaff og knapp. Lengre bakstykke med avrundet nederkant. Lengde bak ca. 77 cm i str S.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1562522-02-XS

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer