Kosedyr fra Warmies

En av våre absolutte storselgere i stallen - Sauen Lavendi lila!

En lojal følgesvenn når som helst: vår Warmies® sau Lavendi med herlig myk pels er ca. 33 cm lang og veier ca. 780 g. Mykt fluffy på utsiden, behagelig duftende lavendel på innsiden - Lavendi gir deg beroligende varme i et pent utseende!

Med ikke byttbar lavendel-hirse kornfyll.

Warmies er fylt med hirse som sørger for produktenes egenskap om å holde på varme. Hirsen er også blandet med enten tørket lavendel eller en urteblanding som inneholder rosmarin, sitrongress, spearmint og litt lavendel. Fyllet fremkaller deilige dufter når det varmes opp. Produktet rengjøres med en fuktig klut, bakterier forsvinner i mikrobølgeovnen. Duften er tydeligst i begynnelsen og avtar med antallet oppvarminger.

Warmies varmeprodukter kommer i mange former - som kosedyr, tøfler eller puter formet etter kroppen. Alle Warmies produkter er produsert i samsvar med EU-direktiv og de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder samt oppfyller EN 71-1/2/3 som gjør at de også passer utmerket til barn ettersom det garantert ikke kan løsne noen smådeler.

Glem den klassiske varmeflasken - her har du et kosedyr, tøfler eller nakkevarmer som holder varmen! Varm din warmies i mikrobølgeovnen i 90 sekunder så holder den seg varm og dufter deilig lavendel i to timer. Kan også kjøles/fryses om barnet trenger avkjøling ved sykdom eller etter en varm sommerdag. Har en herlig tyngde og fløyelsmyk pels.

Artikkelnummer: 1562452

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer