Kosedyr fra Warmies

Luksusversjonen av Nakkevarmer! La deg omfavne av varme!
Den ergonomiske utformingen av Nakkevarmer Deluxe passer alle perfekt - bare varm opp, legg den på skuldrene og nyt. Med lavendelduft og deilig varme hele tiden. Nakkevarmeren veier ca. 900 g. og er ca. 70 cm lang. En myk og deilig varmepute fylt med tørkede urter. Varm opp nakkeputen i ovn eller mikrobølgeovn. Du kan også ta ut fyllet og vaske trekket.

Warmies varmeprodukter kommer i mange former - som kosedyr, tøfler eller puter formet etter kroppen. Alle Warmies' produkter er produsert i samsvar med EU-direktiver og de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder. De oppfyller også EN 71-1/2/3, noe som gjør at de også passer utmerket for barn ettersom det garantert ikke kan løsne noen smådeler.

Glem den klassiske varmeflasken - her har du kosedyr, tøfler eller nakkevarmere som holder varmen! Varm din Warmies i mikrobølgeovnen i 90 sekunder, så holder den seg varm og dufter deilig lavendel i to timer. Kan også kjøles/fryses om barnet trenger avkjøling ved sykdom eller etter en varm sommerdag. Har herlig tyngde og fløyelsmyk pels.

Mål: 14 x 30 cm
Fyll: Urteblanding
Uttagbart fyll: Ja

CE-merket iht. EN 71-1/2/3

Artikkelnummer: 1686608

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale