Sofabord fra vtwonen

- Smalt sofabord med runde former
- Bordplate av mangotre med matt, svart finish
- Stamme av matt, svart, pulverlakkert metall
- H 43 cm x B 100 cm x D 60 cm

Luksuriøst møbel med luftig design. Elegance sofabord lever virkelig opp til navnet. Sofabord fra det nederlandske merket vtwonen med smal design og raffinert stil. Sofabordet passer lett inn med ulike interiørstiler.

Materiale
Elegance sofabord har bordplate av mangotre med matt, svart finish. Mangotre er kjent for den varmt gyllenbrune fargen, bærekraftig fremstilling og høy holdbarhet. Mangotre kjennetegnes også av tydelig synlig ådring og fargeskiftninger. Ådringen, mørke linjer og kvister gjør hvert produkt av mangotre unikt. Mangotre er svært solid og et av de hardeste treslagene, og derfor skades det ikke så lett. Sofabordets stamme er produsert av matt, svart, pulverlakkert metall og er svært solid.

Mål
Sofabordets ben har en høyde på 43 cm, og bordplaten er 3 cm tykk. Bordplaten har en bredde på 100 cm og en dybde på 60 cm. Metallstamme har en tykkelse på 3 cm i diameter. Midtstangen er forsterket og er litt smalere enn bena, 2 cm i diameter, og er plassert 22 cm fra gulvet.

Vedlikehold
Møbler av mangotre er lettstelte. Du holder de enkelt støv- og flekkfrie med en lett fuktet, ren klut. Møbler av mangotre skal kun brukes innendørs. Ekstra behandling eller beskyttelse med transparent belegg er mulig, men anses ikke nødvendig de første årene. Spør gjerne i fargehandelen for å få råd og informasjon om behandling av mangotre. Du rengjør enkelt pulverlakkert metall med en tørr, ren klut. Bruk ikke kjemiske rengjøringsmidler siden de kan skade pulverlakkeringen. Tørk av fuktige flekker umiddelbart.

Levering
Elegance sofabord leveres i en pakke. Bordet er lett å montere ved hjelp av medfølgende monteringsanvisning. For å beskytte harde gulv, sett møbelknotter av filt under bena.

  • Montering: Leveres umontert
  • Dybde: 60 cm
  • Høyde: 43 cm
  • Form: Oval
  • Bredde: 100 cm

Artikkelnummer: 1690184-01-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.