Rengjøringsutstyr fra Vileda


Vileda Steam XXL - ekstra rask rengjøring av store flater
Vileda Steam XXL med ekstra bred moppepute sparer deg mye tid.

Rengjør raskt og enkelt store flater
Du får nøye rengjøring i dybden uten større anstrengelse.

Perfekt for større husholdninger
Viledas Steam XXL er et perfekt komplement til store husholdninger med åpne flater. Den ekstra brede moppeputen på 40 cm rengjør store flater effektivt og på betydelig kortere tid enn hva en enkel mopp og bøtte noensinne hadde kunne gjort.

Dreper 99,9 % av alle bakterier*
Med Steam XXL trenger du ingen kjemikalier eller andre rengjøringsmidler som kan skade gulvene dine. Den bruker nemlig varm damp for å drepe 99,9% av alle bakterier og andre uhygieniske rester som finnes på gulvet. *Testet på E.coli-bakterier

Dampmoppen XXL har en effekt på 1550 W, men alle flekker trenger ikke ekstrem rengjøringskraft.
Du kan justere dampen med en innebygd reguleringsknapp. Minimal damp for sensitive gulv, eller maks effekt for mer robuste gulv.

Klar på 15 sekunder
Viledas Steam XXL bruker kun 15 sekunder på å varme opp vannet i tanken. En grønn LED-lampe forteller når Steam XXL er klar til bruk.

Rengjøring med mikrofiber
Moppeputen som dampen går igjennom er framstilt av et mikrofibermateriale designat for å ta hånd om inngrodd og fet smuss samt oljete substanser.

Mer informasjon
Steam XXL hjelper deg med å enkelt og effektivt rengjøre store deler av hjemmet, noe som gir deg mer tid for de morsomme tingene i livet. Når du skal rengjøre flater på over 100 m² kommer denne dampmoppen sannsynligvis til å bli en av dine favoritter innen rengjøringsprodukter.

Den ekstra brede moppeputen på 40 cm og munnstykket gir rask dekning av alle typer gulv. Den rektangulære formen hjelper deg med å komme til i hjørner eller andre vanskelig tilgjengelige steder, også under møbler.

Dens høye effektivitet og hygieniske evne til å drepe 99,9% av alle bakterier* på gulvet viser den overlegenhet XXL har i forhold til de fleste andre rengjøringsprodukter.

Dampmoppen XXLs fordel sammenlignet med tradisjonell gulvrengjøring er det faktum at dette produktet fungerer helt uten tilsatte kjemikaliers.

Alt den trenger er damp
Slik garanterer vi en giftfri rengjøring uten utslipp i hjemmet ditt. Hvis du har barn eller husdyr kan dette være avgjørende for at du velger din helt egne, høytytende XXL dampmopp.

Ved å bruke teppeglideren kan dampmoppen også friske opp teppene dine på bare noen sekunder.

Med en enkel innstilling kan du regulere intensiteten på dampen for å også kunne rengjøre de litt mer sensitive gulvtypene. Den elektroniske enheten leveres med en superabsorberende mikrofiberklut og en vannbeholder.

Den holdbare mikrofiberkluten er gjenbrukbar, og kan vaskes i vaskemaskin på 60 °C. Vi anbefaler at du vasker moppehodets mikrofiberklut etter hver gangs bruk for beste mulige rengjøring.

Siden den store damprengjøreren benytter seg av damp, er det ikke nødvendig med noen kjemikalier. Ved å bruke naturlig damp kommer du til å kunne opprettholde både et trygt og rent hjem.

Steam XXL kommer med en ekstra lang ledning for å komme til overalt i hjemmet.
Ledningen er 7 meter lang.

Rengjør effektivt store flater. Passer for alle sorter gulv; tre, parkett, fliser og, takket være teppeglideren, også for damprengjøring av tepper.

Spesifikasjon:
- 400 ml vanntank for rengjøring av opptil 120 m²
- Ingen kjemikalier
- Vannbeholder, teppeglider
- Høyde: 126 cm
- Lett vekt 2,3 kg
- Vaskbar moppepute, maskinvask 60°
- Ledningslengde 7 m

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1581168

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale