Parkdresser fra Tretorn

Vinterdress Aktiv fra Tretorn i klassisk og funksjonell design med sjenerøs og behagelig passform. Dressen er vind- og vanntett, og den har god isolasjon og pusteegenskaper. Vannsøyle 6000 mm og pusteevne 3000 g/m2/24h. Alle sømmer er teipede.
Slitesterkt ytterstoff i gjenvunnet polyester med forsterkning på knærne og baken. Mykt fleecefôr i ermer, benkanter og krage for behagelig komfort. Glatt, vevd fôr ellers i dressen.
Avtagbar og justerbar hette med strikk i sidene og refleksdetalj øverst. Glidelås med beskyttende vindstolpe som lukkes med borrelås. En lomme med glidelås. Linningen kan reguleres på innsiden med knappestrikk. Regulerbar vidde og strikk i erme- og benkanter. Elastiske fothemper i silikon. Refleksdetaljer rundt.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

Produktet består av resirkulert materiale for å redusere avfallsmengde og bruk av nye ressurser.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Finvask 40°

Artikkelnummer: 1591415-02-07

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale